Leopardjaspis - Lava

  • 109 kr
  • 49 kr

I lager
Dela

Armband med leopardjaspis och lava. 

Bär armbandet på dig för att få insikt och självförverkligande.

Leopardjaspis

Egenskaper: Insikt - Självförverkligande - Mot fruktan.
Chakra: Baschakrat

Jaspis är ofta känd som den mest vårdande stenarna. Den stödjer genom stressiga situationer genom att ge lugn. Stenen beskyddar och tar bort negativa energier. Jaspis hjälper oss att se att vi är på jorden för att ge glädje och kärlek till andra, inte bara för vår egen skull. Den hjälper oss att göra upp med det förflutna och förverkliga våra hjärtans önskningar.

Leopardjaspis är en mycket helande och jordande sten. Den har en mycket direkt energi som går rakt till kärnan av problemet, drar fram orsaker och obalanser till ytan, så att vi kan se på dem och göra något åt saken. Leopardjaspis verkar på den översta delen av mellangärdet, det är ofta här som fruktan och ångest gömmer sig, som den välkända "knuten i magen". Stenen sätter dig i förbindelse med ångest du inte frigjort dig ifrån. Leopardjaspis skapar även balans mellan det andliga och materiella.

Lava

Lavasten är den porösa sten som lava stelnar till under vissa omständigheter. Jordens olika vulkaner ger olika typer av lavasten. Lava står för pånyttfödelse och fertilitet. Den ger styrka och kraft och är stabiliserande vid kraftfulla situationer. Den hjälper oss vid förändringar, att släppa taget om det gamla och öppet ta emot det nya.☆ Glöm inte välja strl, inre omkrets på ditt armband. Bilden visar endast ett exempel. Eftersom kristallerna är en produkt från naturen varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek. Det kan även förekomma små sprickor vilket också är en del av kristallen och innebär inte att den är trasig.