Tarot & Orakel

Spirituell vägledning ger jag genom min intuition.

Korten används för att se vilka energier och händelser som sker, snart är på gång och kommer. Ett liv skapas inte utifrån korten utan man återger vilka energier som finns där. I slutänden är det alltid du som tar alla beslut och du som ska skapa det liv du vill ha. Allt har sin tid och sin mening.Änglatarot

Änglar och ärkeänglar ger ljus till jorden och förmedlar budskap och vägledning till människan. Änglarna kan besvara dina frågor, göra dig positivt inställd, hjälpa dig att läka och manifestera det du önskar dig.

Enkortsläggning - 100kr
Passar bra som allmän vägledning.

Trekortsläggning - 190kr
Visar det förflutna, nuvarande tillstånd och framtiden.

Keltiskt kors - 480kr
Kan svara på frågor inom vilket område som helst. Denna läggning med tio kort visar bland annat grunden i situationen, utmaningen, förflutna, nutiden, framtiden och troliga lösningen.


Djurorakel

Djur är förenade med våra själar och fungerar som våra lärare och heliga läkare. Alla djur bär ursprungligen på en andlig symbolik och ger ett budskap som hjälper dig att agera på ett sätt som ger syfte, välstånd och magi till ditt liv.

Enkortsläggning - 100kr
Passar bra  insikt om vad som helst eller som meditation för dagen.

Tvåkortsläggning - 145kr
Visar vad du behöver fokusera på just nu och ditt nästa steg.

Trekortsläggning - 190kr
Visar vad du behöver veta just nu för ditt högsta bästa, vad ditt nästa steg bör bli för din högsta intention
och vart det kan leda om du fortsätter på denna väg.


Zentarot

Zen fokuserar på själva förståelsen av nuet istället för det förflutna och framtiden som de flesta traditionella tarot. Denna fokusering på medvetenhet kan bland annat hjälpa dig öka din sensitivitet, medkänsla mod och individualitet.

Enkortsläggning - 100kr
Passar bra för insikt om vad som helst eller som meditation för dagen. 

Diamanten - 270kr
Passar för att få större klarhet i en viss fråga.
Den visar bland annat olika påverkan och vad som behövs för en lösning. 

Keltiskt kors - 480kr
Kan svara på frågor inom vilket område som helst. Denna läggning med tio kort visar bland annat det som hämmar/ främjar eller klargör/döljer frågan, omedveten påverkan, medveten påverkan, gamla och nya mönster, attityder, det du drar till dig,
dina begär & troliga lösningen. Följdfrågor
Du kan alltid lägga till följdfrågor om du vill ha vidare vägledning med din läggning. Följdfrågorna svaras på så fort jag har möjlighet via mail. 1 fråga 45kr. 3 frågor 120kr. 5 frågor 200kr.