Kom igång med eteriska oljor

Börja ditt giftfria liv med ett startkit


Bästa sättet att komma igång med eteriska oljor är att bli medlem hos Young Living och köpa ett startkit med en diffuser. Startkitet innehåller 12 eteriska oljor och man kan välja mellan fyra olika diffuser. Du får dessutom några extra gåvor som roll-on-kula och ningxia. Diffuser från Young Living fungerar både som doftspridare och luftfuktare och värmer inte upp och förstör oljorna som många andra märken gör. Oljorna räcker länge då du endast behöver använda några droppar i taget och alla startkit är rabatterade till nästan halva priset mot att köpa allt separat.


Det finns även andra startkit att välja mellan som Ningxia, Thieves och för barn.

När du blir medlem i Young Living går du med i en stöttande global gemenskap av individer som är passionerade när det gäller naturliga, autentiska produkter för sig själva och sina familjer. Ett Young Living-medlemskap är mycket mer än tillgång till alla eteriska oljor och oljebaserade produkter.

Du får också:

  • 24 procent rabatt på detaljhandelspriset på alla Young Living-produkter: Med denna betydande rabatt kan du upptäcka fler favoriter och dela med dig av de transformerande produkter.

  • Bekvämligheten och ännu mer fördelar med Essential Rewards-programmet: Inte nog med att dina favoritprodukter levereras bekvämt till dörren månad efter månad, du kan dessutom samla poäng mot gratisprodukter - allt du behöver göra är att placera en återkommande månadsbeställning! Plus, om du går med i Essential Rewards-programmet får du rabatt på leveranser, lojalitetsgåvor, du kvalificerar för vissa bonusar och tillgång till exklusiva kampanjer!

  • Möjligheten att delta i vår kompensationsplan: Young Livings plan, som är en av branschens mest generösa, ger dig utbetalning som är högre än genomsnittet genom provisioner, betydande bonusar och försäljning. Allt detta bara för att du dela med dig av eteriska oljor!

  • Kraftzenters grundare, Thina, som din oljiga guide: Du behöver inte kunna något om eteriska oljor innan, jag hjälper dig på vägen! Jag är utbildad naturkosmetisk hudvårdsterapeut och aromamassör och har stor erfarenhet av oljor i mitt jobb och min vardag. Jag guidar dig till ett giftfritt liv och hjälper dig på vägen om du också vill jobba med verksamheten och tjäna pengar. Se inkomstpotential här.
    Om du som ny medlem hos Young Living handlar för minst 100PV din första månad så skickar jag ett välkomstpaket som tack för att du valt mig som din oljiga guide och för att  du enkelt ska kunna komma igång med dina oljor.


REDO ATT BLI MEDLEM?
 

1. Klicka på länken: HÄR


2. Välj ditt kit! 

Börja med att klicka på den stora lila knappen som det står "kom igång"!. Därefter väljer du ditt startkit, med den diffuser du vill ha. Du behöver inte välja ett kit men det är en bra start på ett giftfritt liv och lära känna oljorna så det är det jag rekommenderar att du börjar med. Som medlem får du tillgång till grossistpriser men du är inte låst vid något eller måste sälja oljor, det är helt frivilligt!

3. Klicka "JA" (om du vill) till att gå med i Essential Rewards.

I och med att du klickar "JA" kommer du få återbäring på ditt köp och möjlighet att få gratis produkter. Detta är såklart frivilligt, men är det smartaste sättet att övergå till en giftfri livsstil. ER är en månadsbox som är helt anpassningsbar. Det är enkelt att gå ur när du vill, det är alltså ingen bindningstid eller liknande.  


3.1. Om du valt ER - Klicka "JA" till att anpassa ditt startkit som din första månadsbeställning.
Genom att klicka på "Välj från produktkatalogen" när du anpassar din månadsbeställning, kommer du in i Young Livings produktkatalog. Här väljer du vad du vill köpa nästa månad, du kan enkelt gå in hur många gånger som helst och ändra dessa valen. Klicka sedan på "spara månadsbeställning".


4. Klicka "Nästa".
Här fyller du i dina personliga uppgifter. Sedan kommer du till "Om värvaren" där kommer Kraftzenters ID (26855936) redan vara ifyllt (om inte, skriv in: 26855936) så att du får mig som din oljiga guide. Efter detta godkänner du de "Allmänna villkoren" och klickar "Godkänn och fortsätt".


5. Fyll sedan i dina betaluppgifter, och bekräfta köpet!
Nu är ditt startkit på väg till dig!

Har du några frågor eller funderingar är det bara att höra av dig!
[email protected]