Bli vår nya kollega

Vi söker kontinuerligt nya kollegor till vårt team!


Drömmer du om att jobba med något som verkligen intresserar dig och något du kan göra med glädje? Vill du ha mer tid till familjen eller andra intressen? Vill du inte längre oroa dig för hur du ska betala räkningarna eller drömmer du om att köpa ett hus eller resa?

Vill du ha full kontroll över din tid och ditt liv? Med oss kan du skapa ett liv helt på dina villkor!

Tänk dig ett arbete som ger en fantastisk gemenskap och samtidigt en livsstil av välbefinnande. Tänk att bli framgångsrik på något du älskar att göra.

Om du är redo att arbeta för dina drömmar erbjuder Young Living en generös kompensationsplan samtidigt som du kan få en hälsosam livsstil och ta del av produkter av högsta kvalitet.

Du blir en del av team som alltid stöttar dig. Vi finns här som bollplank och uppmuntrar dig längst vägen mot dina mål.

VAD VI GÖR

Vi använder, älskar och delar med oss av våra erfarenheter av Young Livings produkter, tillsammans med en fantastisk gemenskap med personer som gör samma arbete. 

MEN JAG KAN INGET OM ETERISKA OLJOR ELLER FÖRETAGANDE?

Vi har en fantastisk gemenskap som du kommer bli en del av, där allt du behöver finns för att komma igång med dina eteriska oljor och även komma igång att bygga upp din business.

MEN JAG HAR REDAN EN SYSSELSÄTTNING?

Denna business är helt flexibel. Du har möjlighet att arbeta nät det passar dig bäst och du väljer själv hur mycket tid du vill avsätta. Vi har mammor, studerande, deltid- och heltidsarbetande med i vårt team. En del arbetar för att kunna gå ner i tid på sitt jobb, andra för att sluta helt. En del vill ha en extra slant i plånboken, du väljer helt själv! Du väljer även själv hur du vill dela med dig, personliga möten, online eller mässor till exempel.

MEN JAG HAR INGA PENGAR ATT STARTA EN BUSINESS?

Vi gör inga inköp för att ha ett lager hemma. Den enda kostnaden vi har är 100pv (ca 1000kr) per månad som vi spenderar på att köpa våra egna produkter som vi använder i våra hem som städprodukter, hårvård, oljor, hudvård, babyvård, vitaminer och smink. Du gör en investering I ditt välmående samtidigt som du lär känna produkterna. Men det är inte allt:

  • Du får 24 % rabatt på allt du handlar. 
  • Du får $50 dollar för varje ny medlem du värvar med ett startkit. 
  • Du får upp till 25 % provision på det din organisation handlar plus extra bonusar.
  • Du får bonus när du och ditt team når en ny rank. 
  • Du kan tjäna betalda resor runt hela världen.

HUR MYCKET TJÄNAR JAG DÅ?

Hur mycket du tjänar beror på dig, hur mycket du vill jobba och vad dina mål är. Young Living har en av de bästa kompensationsplanerna i branschen, se nedan.


Se hela kompensationsplanen här
Vill du veta mera? Maila [email protected]


ÄR DU REDO FÖR ATT NÅ DINA DRÖMMAR? 
Skicka in en intresseanmälan där du berättar om dig själv och om varför du vill vara en del av vårt team. Ser fram emot att höra från dig!