Thieves+

  • 209 kr

I lager.
Dela

Thieves+ 

Eterisk oljeblandning av kryddnejlika, citron, kanel, eukalyptus och rosmarin.


Thieves Plus, en av Young Livings mest populära oljor, är en verkningsfull kombination av eteriska oljor som skapar en unik och kryddig blandning. Den är perfekt för invärtes användning som kosttillskott eller i mat och dryck för att njuta av den underbara smaken – Thieves Plus är ett måste på kryddhyllan. Skäm bort dig själv genom att tillsätta en droppe eller två i din dagliga NingXia® för en kryddig dryck som smakar underbart gott och är fylld med näring. Den verkningsfulla blandningen innehåller eteriska oljor av kryddnejlika, kanel, citron, eucalyptus radiata och rosmarin.


Användning
Tillsätt Thieves+ i din varma favoritdryck för en härlig, kryddig smak. Ge bakverk och gröträtter extra smak med en eller två droppar Thieves+.
Ge NingXia Red extra sting med en droppe Thieves+ för en festlig smak och arom.

Anvisningar
Späd ut 1 droppe Thieves+ med 4 droppar V-6 Vegetable Oil Complex och ta i en kapsel. Ta en gång dagligen eller enligt rekommendation från en vårdgivare.


Ingredienser
Olja av kryddnejlikeknoppar (Syzygium aromaticum)*, olja av citronskal (Citrus limon)*, olja av kanelbark (Cinnamomum verum)*, olja av eukalyptusblad (Eucalyptus radiata)*, olja av rosmarinblad (Rosmarinus officinalis*.
*100 % ren eterisk olja